JUST A FEW NOTES

Jun 25, 2008

I AM FEELING DOWN TODAY BECAUSE OF MONEY AND LIFE AND EVERYTHING. ITS SO HARD TO SET BACK AND WAIT ON SOMEONE ELSE TO DO SOMETHING FOR YOU. I HAVE NEVER BEEN PATIENT AND WAITING ON THE MONEY FOR THE SURGERY IS KILLING ME. IT SEEMS THE LONGER I WAIT THE MORE DEPRESSED I GET AND WORRY THAT IT WONT HAPPEN. SCOTTS BROTHER IS SUPPOSED TO FINANCE MY SURGERY FOR ME, BUT HE HAS TO WAIT ON SOME BUSINESS DEALS TO GO THROUGH. ITS SO GREAT OF HIM TO DO THIS FOR ME, BUT I WISH IT WOULD HURRY UP. THEN I FEEL GUILTY FOR BEING IMPATIENT. I DONT SAY ANYTHING TO HIM, I DONT WANT TO BE RUDE! WHEN I TALK TO SCOTT ABOUT IT HE GETS UPSET THAT I AM BEING IMPATIENT. I DONT THINK HE UNDERSTANDS WHAT I AM GOING THROUGH. 
SEEMS LIKE LATELY I HAVE BEEN NOT WATCHING WHAT I AM EATING AS MUCH AS I DID BEFORE. I START EVERYDAY SAYING OK TODAY I AM GOING TO STICK TO HEALTHY. BUT FOR SOME REASON I JUST DONT DO IT. OH I HAVE A DAY OR TWO A WEEK I DO GREAT BUT THE MAJORITY OF THE TIME I FIND MYSELF EMOTIONAL EATING. THAT IS ONE OF MY HUGE PROBLEMS IF I AM UPSET I WANT TO EAT. THERE HAS BEEN A COUPLE TIMES IN THE LAST MONTH THAT I HAVE EATEN SO MUCH THAT MY STOMACH HURTS TO THE TOUCH, THAT IS TRUELY SICK! I KNOW I HAVE PASSED ON MY BAD EATING HABITS TO MY KIDS. I LOVE HEALTHY FOOD AND I KEEP IT IN THE  HOUSE BUT LATELY I HAVE BEEN FORGOING THE GOOD CHOICES AND GOING AND BUYING THE CRAP! 
I WHEN I EAT UNHEALTHY MY BODY STARTS TO REVOLT ON ME. RIGHT NOW MY IBS IS ACTING UP AND MY BACK HURTS SO BAD EVEN SITTING. I SEEM TO BE IN PAIN ALL THE TIME. AND I WOKE UP IN THE MIDDLE OF THE NIGHT WITH A PAIN IN MY STOMACH.. GOD ONLY KNOWS WHAT ITS FROM BUT IT HURTS LIKE THE DICKENS. FEELS LIKE LACTOSE INTOLLERENCE BUT I KNOW I HAVENT HAD ANY MILK PRODUCTS!
OK ENOUGH WHINNING.


OH No Working

Oct 11, 2007

 Today I am working at the daycare. Its rather boring, but I am not complaining. we have really well behaved kids thank goodness. one little guy is just happy to sit here beside me and watch me type. 

I have decided I am going to have to learn patience in dealing with doctors. I have always been one of those I want it done yesterday people.. and there is no way to convience a doctors office to hurry... lol.. boy that annoys me.. I have all my pretests done and I need the results in to the surgeon so I can have my consult. and I am not happy to have to wait. thank god the lady at the heart doctor was understanding and went to fax it yesterday while we were on the phone. she was so sweet and appologized for not having done it sooner. I understand sometimes things get overlooked but it fusterates me so... lol.. thats what make me me.. my little quirks..

About Me
CLAREMORE, OK
Location
66.3
BMI
May 22, 2007
Member Since

Friends 67

Latest Blog 2
JUST A FEW NOTES
OH No Working

×