Znam da je magistrala pored obale super, ali kakvi su putevi ako krenem ka unutra?njosti...
Znam da je magistrala pored obale super, ali kakvi su putevi ako krenem ka unutra?njosti ?ri Lanke i vodopadima? Pla?im se da ne o?tetim gume ili podvozje na nekom tucaniku, pa da mi lokalna agencija uzme ceo depozit. Gde je najbolje rezervisati auto sa jasnim uslovima osiguranja?
Putevi ka unutra?njosti znaju da budu u?i i sa po kojom rupom, pa je to skroz legitiman strah. Da ne bi razmi?ljao o svakom kamen?i?u, najbolje je da auto izabere? preko https://roscar.lk/sr/iznajmljivanje-automobila-kolombo/. Tamo pored svakog modela ima? detaljno raspisano ?ta osiguranje pokriva i mo?e? ta?no da vidi? opcije za full kasko koji uklju?uje za?titu od sitnih o?te?enja, guma i stakala. Sve je transparentno i nema ?anse da te neko usisava za pare zbog uobi?ajenog habanja auta na lo?ijem putu.
Koliko sam video, glavni putevi prema unutra?njosti su uglavnom asfaltirani i u dobrom stanju ( Geometry Dash ), ali bih ipak proverio da li osiguranje pokriva gume i podvozje. To mi deluje va?nije od same agencije.