Znam da je magistrala pored obale super, ali kakvi su putevi ako krenem ka unutra?njosti...

karim87065
on 6/5/26 4:05 am
Revision on 12/12/12

Znam da je magistrala pored obale super, ali kakvi su putevi ako krenem ka unutra?njosti ?ri Lanke i vodopadima? Pla?im se da ne o?tetim gume ili podvozje na nekom tucaniku, pa da mi lokalna agencija uzme ceo depozit. Gde je najbolje rezervisati auto sa jasnim uslovima osiguranja?

karim87065
on 6/5/26 4:06 am
Revision on 12/12/12

Putevi ka unutra?njosti znaju da budu u?i i sa po kojom rupom, pa je to skroz legitiman strah. Da ne bi razmi?ljao o svakom kamen?i?u, najbolje je da auto izabere? preko https://roscar.lk/sr/iznajmljivanje-automobila-kolombo/. Tamo pored svakog modela ima? detaljno raspisano ?ta osiguranje pokriva i mo?e? ta?no da vidi? opcije za full kasko koji uklju?uje za?titu od sitnih o?te?enja, guma i stakala. Sve je transparentno i nema ?anse da te neko usisava za pare zbog uobi?ajenog habanja auta na lo?ijem putu.

hotdoglover
on 6/17/26 1:48 am

Koliko sam video, glavni putevi prema unutra?njosti su uglavnom asfaltirani i u dobrom stanju ( Geometry Dash ), ali bih ipak proverio da li osiguranje pokriva gume i podvozje. To mi deluje va?nije od same agencije.

efallacio
on 6/25/26 12:24 am

Magistrala je odli?na, ali ni putevi ka unutra?njosti nisu lo?i kao ?to mnogi misle. Samo pa?ljivo proveri uslove osiguranja i dokumentuj stanje vozila pri preuzimanju da izbegne? probleme sa depozitom granny 1

Most Active