MAY I HAVE A DRUM ROLL PLEASE??????

Wendy Kipp
on 5/22/07 8:43 am - MI
You sure looked great at the conference!  Congratulations! Wendy
Judy G.
on 5/22/07 9:36 am - Galion, OH

THANKYOU WENDY!!!! YOU LOOKED GREAT ALSO!!! I REALLY ENJOYED MEETING EVERYONE AT THE CONFERENCE...JUST WISH WE HAD MORE TIME TO MINGLE!!!!

HUGS

DetroitGirl
on 5/22/07 9:13 am
Congrats Judy! What an achievement! Your success serves as an inspiration to those of us yet to start this journey...
Judy G.
on 5/22/07 9:41 am - Galion, OH

THANKYOU SO MUCH!!!!! I FELT THE SAME WAY BACK WHEN I WAS LOOKING INTO WLS. SO MANY PEOPLE INSPIRED ME TO DO THIS AND NOW LOOK WHERE I AM AT!!! DOWN 100 POUNDS AND FEELING SO GOOD!!!! NO MORE BLOOD PRESSURE PILLS, NO MORE HEARTBURN MEDICATION, MY FEET DON'T HURT LIKE THEY DID BEFORE, I CAN SHOWER WITHOUT GETTING ALL OUT OF BREATH, SHOPPING ALSO, AND I CAN BEND OVER TO TIE MY SHOES!!!!! (GOOD THING TOO!! MY NEW PUPPY LOVES TO UNTIE THEM EVERY CHANCE HE GETS!!!!) SOON YOU WILL BE POSTING HOW WELL YOU ARE DOING....HANG IN THERE...ITS A WILD RIDE!!!!!!!!!!

HUGS

Linda Ton
on 5/22/07 10:45 am - Pontiac, MI
Congrats Judy!   You don't have much more to go do you?   You looked fantastic saturday, and it was so great to meat you.    I love your attitude, and your confidence really shows ,    keep up the great work Hugs Linda
Judy G.
on 5/22/07 11:00 am - Galion, OH

THANKS LINDA!!!! YEAH I STILL HAVE ALOT TO GO...I STILL WEIGH 234 POUNDS!!!! I WOULD BE HAPPY WITH ANOTHER 50 POUNDS GONE...BUT IF I STOPPED HERE I WOULD STILL BE OK WITH IT.

THANKYOU SO MUCH FOR ALL YOUR SUPPORT YOU HAVE GIVEN TO ME AND OTHERS!!! YOU LOOK GREAT ALSO!!! HOPE WE CAN GET TOGETHER AGAIN AND MINGLE MORE!!!!!

HUGS

CrystalH
on 5/22/07 10:59 am - Vassar, MI
WOOHOOOO WAY TO GO MOTHER HEN>>>>>...wooohooooo.........Keep up the great work skinny......lmao.......
Judy G.
on 5/22/07 11:05 am - Galion, OH

THANKYOU CRYSTAL!!!! WON'T BE LONG AND YOU WILL BE POSTING YOUR GREAT LOSS!!!!  YOU ARE DOING GREAT!!!

HUGS

lovinlifenow
on 5/22/07 11:35 am - East Lansing, MI
Yea for you Judy!  that is just great!  you must feel wonderful!  good for you!  hug rae
Judy G.
on 5/22/07 12:01 pm - Galion, OH

THANKS RAE!!! I DO FEEL SO MUCH BETTER NOW THAT 100 POUNDS ARE GONE!!!!

HUGS

Most Active
Recent Topics