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mvicente
on 3/16/06 2:16 am - Baltimore, MD
Topic: RE: snack
Bueno titi Chagua entonces, jajaja. Cuidao con la oferta que va y te me aparezco por alla y mas con eso de que siempre me ha interesado Alemania. Me aprovecho de la excusa de las recetas y me voy pa' lla. Bendición titi, jaja Miguel
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 3:31 pm - NE
Topic: Cheesecake
2 eight ounce packages of low fat or fat free cream cheese softened 16 packets of splenda 1/4 tsp almond extract 3 eggs TOPPING 1 cup no/low fat sour cream 3 packets of splenda 1 tsp of Vanilla Beat cream cheese, splenda and almond extract till fluffy. Add eggs one at a time, blending well. Beat at low speed till blended. Pour into a nine inch deep dish pie plate. Nuke in the microwave on cycle 6 ( medium high) for 15 -25 minutes turning approx every 5 minutes. Cheese mixture will be a bit soft in the centre but will set in the fridge. Mix topping ingredients together and spread evenly on top. Refrigerate severa hours hasta el postre Titi Vane hey MIguel ya que me bautisaste Titi, yo espero que el dia de las madres te acuerdes de esta pobre vieja jajajajajaja Vilmarie Arranca para aca para irnos de shopping
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 3:25 pm - NE
Topic: PIZZA
Como diria la chica en Holanda jajaja Pizza a la bypass 1 pound ground beef 1 tablespoon fresh basil, minced (for dried reduce amount to 1 tsp.) 1 tablespoon fresh oregano, minced (for dried reduce amount to 1 tsp.) 1 clove garlic, minced (for dehydrated use 1 tsp.) 1/2 cup pizza sauce (I like Ragu) 1 package Hormel pepperoni slices (or meat of choice or omit it altogether) Optional add-ons: diced bell peppers, mushrooms, pineapple, black olives, etc.) 2 cups Kraft Pizza cheese (to make you can combine equal amounts of finely shredded mozzarella and mild cheddar cheeses) In a large bowl combine ground beef with basil, oregano and garlic. Spread this out in a 2-inch deep baking dish, pushing the meat up the sides to form a 'shell'. Bake in a 350 degree F. oven for 40 minutes or until cooked through, but not dry. Carefully drain off any excess grease. Spread over the top, but not up the sides with pizza sauce, meat, and any toppings you like. Lastly, spread cheese evenly over and bake in a 400 degree oven for 10 to 12 minutes or until cheese is bubbly and melted. Buen provecho!!! Titi Vane
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 5:57 am - NE
Topic: Hijas mios Y sobrinos
NI sueñen con que les dejare algo en es testamento Bueno les puedo dejar las libras que no quiero y la piel estirada jajaja quien quiere Den una vuelta por mi profile, veran mi nueva foto de los 14 meses. Titi Vane
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 5:43 am - NE
Topic: RE: 13 razones para reirte
Por lo menos me encasquetaste un titulo bonito jajaja Mi ex marido me tiene unos de los mas interesantes jajajajaja Cuidado con eso de que se te caigan los pantalones en publico jajaja que se va a reir todo el mundo menos tu Titi Vane
mvicente
on 3/15/06 5:39 am - Baltimore, MD
Topic: RE: 13 razones para reirte
That's a good one Titi Vane , mala mia te puse titulo y todo, pero es de cariño. Pues yo siempre estoy aqui de pero que se va a hacer hay que reirse de todo y ahora mas cada vez que se me caen los pantalones Pues sigamos con el board que por fin esta vivo. Miguel
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 5:37 am - NE
Topic: RE: snack
jajaja Vilmaris viene en tren, tu encaramate en un avion y les preparo todas las recetas jajajajaja Ya me siento como Titi Chagua jajajajaja Dios me lo bendiga Titi Vane
mvicente
on 3/15/06 5:32 am - Baltimore, MD
Topic: RE: Recetas Ricas y bajas en calorias
Eahh rayo, esa si que esta buena y hasta yo creo poder hacerla. Sigue con las recetas que son bien recibidas. La unica pregunta es que es un T? Me lo puedes decir en ingles no te preocupes por la traduccion pero en verdad no tengo idea a que se refiere, bueno a menos que sea Teaspoon? tu me dices, Miguel
mvicente
on 3/15/06 5:28 am - Baltimore, MD
Topic: RE: snack
Bueno yo sigo a Vilmaris y tambien tengo que aprobarlo, aunque no se si mis destrazas culinarias me dejen prepararlo bien. Pero ahi vamos a intentarlo un dia de estos gracias otra ves titi Vane. Miguel
Vanessa @Nebraska
on 3/15/06 1:10 am - NE
Topic: Recetas del dia
Chicken Enchiladas 2 cups cooked chicken, chopped 1 cup green bell pepper , chopped 8 oz low fat cream cheese, cubed 1-1 1/2 preotein (any whey) mixed with cream cheese 1 cup salsa ( low sugar or sugar free) 6 flour tortillas ( low carb) 1 1/2 cups fat free shredded sharp cheddar cheese 1/4 cup fat free milk ******** 1. In mixing bowl , combine preotein with cream cheese 2. Stir chicken, bell pepper, cream cheese and 1/2 cup salsa in saucepan on low heat until cheese melted 3. spoon 1/3 cup chicken mixture down center of each tortilla, roll up. Place , seam side down, in lightly greased 12x8 inch baking dish. 4. Stir cheddar cheese and milk in saucepan on low heat until smooth. Pour sauce over tortillas, cover with foil. 5. Bake at 350 for 20 minutes or until thoroughly heated. Pour remaining salsa over tortillas. ************************************************* Power Butter Balls 1 cup Power Butter or peanut butter 1 egg 1 cup Splenda Mix together and form balls or press to form cookies. Bake at 350 for about 12 minutes. *************************************************** Titi Vane jajaja
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