WOW

Aug 01, 2010

GOT A REMINDER OF MY TWO YEAR ANNIVERSARY. IT DOESN'T SEEM THAT LONG. I DOWN LOADED A RECENT PIC OF ME. I AM NOT HAVING ANY PROBLEMS AND THE SUMMER IS FINALLY HERE. I HAVE BEEN BUSY DOING THINGS SO I HAVE NOT BEEN ON THIS SITE FOR SOOOOO LONG. HOPING ALL IS GOING WELL WITH MY BUDDY'S I USE TO WRITE TO. I AM A FARMVILLE GIRL ON FACEBOOK IF YOU CAN BELEIVE THAT AT MY AGE. MY GRANDDAUGHTER GOT ME INVOLVED AND I LOVE IT. HAD TO TAKE A VACATION FROM IT. ADDICTING I TELL YOU. BUT LOTS OF FUN. NOT MUCH OF A EXERCISE EXCEPT FOR THE FINGERS. ANYWAY, THAT IS IT FOR ME FOR THIS MONTH. I DO HAVE A NEW DOG. BREI IS HER NAME LIKE THE CHEESE. SHE IS AN ADOPTED AUSTRALIAN SHEPARD. HER PARENT DIED AND I ADOPTED HER AND DON'T KNOW WHAT I DID BEFORE I GOT HER. SHE IS SO MUCH FUN TO WALK WITH AND IS DEFINATELY A HOUSE DOG. FOLLOWS ME EVERYWHERE. BYE FOR NOW.
0 comments

SEPTEMBER IS ALMOST OVER

Sep 23, 2009

WELL, THIS HAS BEEN QUITE THE MONTH. I FELL AND HURT MY BACK BUT THE DR. SAID A FEW MEDS AND A SHOT IN THE BACK WILLFIX ME UP. PULLING WEEDS AT MY DAUGHTER'S NEW HOUSE. I DON'T EVEN PICK WEEDS AT HOME. WHAT WAS I THINKING? I LOVE TO WALK OUR NEW DOG. SHE IS ADOPTED 12 YR OLD AUSTRALIAN SHEPARD. ONE OF OUR CLOSE FRIENDS DIED AND NONE OF THE KIDS WANTED HER. OMG SHE IS THE SWEETEST DOG IN THE WORLD. WE LOVED HER THE 1ST DAY WE HAD HER. SHE IS SMART AND WELL TRAINED AND A JOY TO HAVE IN THE HOUSE. OUR KITTY OF 15 YRS IS NOT SO HAPPY. SHE WAS AN ONLY CHILD FOR SUCH A LONG TIME. I JUST KNOW SHE WILL LIVE TO BE 25 YRS SHE IS SUCH A STINKER BUT WE LOVE HER TOO SHE IS A MANX.? WELL, SHE WAS BORN W/A LITTLE BITTY TAIL AND HAS LONG BACK LEGS AND SHORT FRONT LEGS; I HAVE BEEN CANNING EVERYTHING PEOPLE GIVE ME. THAT'S A BIG THING HERE IN COUNCIL, ID IN THE MOUNTAINS. I AM A FORMER CA. AND I LEARNED A LOT OF THINGS HERE. I HAVE CANNED PEACHED, TOMATO JAM, SALSA, APPLE BUTTER, ORANGE MARMALADE, AND THE  NEXT THING I WILL HOPEFULLY GET SOME PEARS FOR PEAR BUTTER AND PEARS. I DIDN'T GET ANY DILLY BEANS DONE AND THIS IS THE FIRST TIME IN MANY YEARS THAT I HAVE FELT LIKE CANNING. I REALLY HAVE SO MUCH ENERGY TO DO THINGS NOW. IT LOOKS SO PRETTY ALL THE CANNNG JARS AND THE PRETTY COLORS OF THE JARS. THIS WINTER IT WILL BE SO NICE TO CRACK OPEN A JAR OF PEACHES AND DIG IN. ACTUALLY, MY HUBBY ALREADY HAD SOME PEACHES COULDN'T KEEP HIM OUT OF THEM. I DO GIVE GIFTS OF THEM FOR XMAS AND MAKE ZUCCHINI BREAD FROM THE SHREDDED ZUCCHINI I HAVE IN THE FREEZER. YOU CAN MAKE CHOCOLATE CAKE, ZUCCHINI MUFFINS, AND THE BREAD ALL WITH SPLENDA FOR YOU AND  REGULAR SUGAR FOR FRIENDS . IT IS AMAZING THE THINGS I HAVE LEARNED HERE IN THE MOUNTAINS. EVERYONE IS SO FRIENDLY AND SHARE THE CROPS. ALL KINDS OF SQUASH, BELL PEPPERS,POTATOES, TOMATOES, ONIONS,CANTALOPE AND MELONS AND WE HAVE APPLES AND BLACKBERRY'S, STRAWBERRY'S, WELL I AM GOING ON AND ON BUT IT HAS BEEN A GREAT MONTH . I AM TRYING TO GET CLOTHES FOR THE LONG COLD WINTER HERE. IT IS SO MUCH NICER GOING SHOPPING JUST ANYWHERE. SO MANY PERKS FOR THIS SURG SUCCESS. HAPPY HOLIDAY TO ALL THEY ARE COMING UP SOON YOU KNOW. LOL DONNA
0 comments

Gee it's August already

Aug 04, 2009

Haven't blogged for awhile been busy, busy, busy,. The weather has been so beautiful. Last week I saw my Dr. for my 1st year check up since surg. He was very pleased 103 pounds gone. I love shopping for clothes. I love my new life. Energy,feeling so well and fit. I walk and exercise which is easy as I own a gym my husband runs it. I never wanted to excercise much I was in too much pain from the weight and my existing health problems made it hard. I could hardly walk around with out having an asthma attack and so out of breath. I stopped going to the Mall or shopping I was in sad shape. Since surg I no longer have sleep apnea, very little asthma, no blood pressure problems and the aches and pains in my back and knees are gone. Unreal but so true. I ablsolutely have a new lease on life and I am living it up in so many ways. My husband and I have a stronger bond than ever because we can do things together. It is such a blessing. So I hope all of you have a wonderful story at the end of your journey well not the end because it is always going on. I have no trouble staying on the right path as I never want to go back to the way things were.I am alive....................
0 comments

May Showers

May 08, 2009

IT IS SO PRETTY RAINING ALOT BUT WITH THE RAIN ALL THE FLOWERS ARE SO LUSH. GREEN,GREEN,GREEN. I AM STABALIZED. NEED TO EAT QUITE A BIT TO STAY AT 163 LBS. I WAS ACTUALLY 160 LBS. TODAY. I HAVE REALLY ENJOYED BUYING NEW CLOTHES. MY HUSBAND HAS BOUGHT ME SO MANY CLOTHES. HE REALLY HAS GOOD TASTE. EVERYTIME WE GO SOMEWHERE HE CHECKS OUT THE CLOTHES DEPT. SINCE I FINALLY TOLD HIM WHAT SIZE I WEAR. IT IS WONDERFUL. EVERYTHING IS GOING SO WELL. NOW IF I COULD ONLY DOWNLOAD PICS. I GOT ONE PIC MAYBE I CAN FIGURE OUT WHAT I DID. SO FAR NO LUCK BUT I WILL KEEP TRYING. HAVE A HAPPY MAY.
0 comments

April 2nd and it is still cold oh my!

Apr 02, 2009

Well, I have lost 90 lbs. I am thinking I am going to stop for now. I need to get use to seeing myself the way I am now and let things settle in. I don't know if anyone else gets  this way. I wanted to get to 150 lbs but just can't picture it. I haven't seen the Dr. for awhile. I don't see him until July which will be a year since surgery. If anyone has come along this road block will you please let me know how you feel about this. Maybe I am all wet and shouldn't listen to others opinions including my hubby and kids and friends.
0 comments

MARCH gads we still have snow on the ground and it' so cold.

Mar 12, 2009

Well, as time marches on I am 164 lbs only have 14 lbs to go for the goal of 103 lb loss. I have been so happy with my progress. Had a little set back this month with a kidney infection. I had a 103.8 fever for 9 days. I kept thinking it was the flu and I would break the fever in the morning and feel pretty good and then the evening came and I felt awful again. I felt so bad I didn't want to get dressed and go to the Dr.'s also it is a 2 1/2 hr drive to see her. I ended up in Urgent Care with 2 liters of fluids and antibiotics. Man was I sick and dehydrated. Guess we can't drink enough with our little tummy's when we have fever. That was quite the lesson. I just don't think well when I am sick. Next time my husband is going to throw me into the car and take me. Took about a week to feel good again but I am back with it strong as ever and almost at my goal. I look so different to myself when I look in the mirror almost don't think I should loose any more weight for awhile. I am so thin in my face and neck and arms and legs. My gosh I am happy but not use to seeing myself this way. This is a mental trip and physical trip. I am in a med. pant and top. I haven't been this size for 30yrs. I am waiting for things to kinda' settle in. Has anyone else experienced this or am I all wet. My daughter said I am about 1/4 of myself and she likes the way I am looking. She is the smallest of my 3 girls and is on the thin side altho she has to work really hard at staying trim as she is 47 yrs old and kinda think she is starting to go through the change. She has a 9 yr. old daughter. We all had lunch together the other day when I went to the Dr.'s. It was so much fun to be with them. They ditched from school in the afternoon to be with me and my husband. Like I said it is a 2 1/2 hr. drive and sometimes it seems like such a long day between going and coming I could have  been half way to CA. visiting relatives there. Anyway, maybe by the end of the month I will have hit my goal but probably it will take a little longer. I really like the Fuzzy Navel protein drink. I usually have it for breakfast. I am so tired of eggs. Well, good luck to all of you and keep that chin up.
1 comment

Well It's Feb. 2009

Feb 04, 2009

I AM VERY HAPPY WITH MY RESULTS IN LOSING WEIGHT. I CAN'T IMAGINE ALL THE FOOD I USE TO PUT AWAY. I SEE OTHERS WHEN I AM EATING OUT AND JUST CAN'T BELIEVE I USE TO EAT ALL THAT FOOD ON MY PLATE AND STILL WANT A DESSERT. I HAVE SO GOTTEN OVER ALL OF THAT. I AM GETTING SO FIT AND FEEL SO MUCH BETTER. I HARDLY TAKE ANY MEDS. AT ALL MOSTLY VITAMINS. THINGS ARE REALLY GOING GREAT. I HAVE LOST 79 LBS. AND AM GETTING SO CLOSE TO MY GOAL. ANOTHER 24 LBS AND I'LL BE THERE.
0 comments

Jazzed Still Dec. 29, 2008

Dec 29, 2008

MY GOSH I WAS SO HAPPY COMING BACK FROM CA. I SCARED MYSELF READING WHAT I WROTE. BUT ENTHUSIASUM? IS WHAT YOU NEED TO KEEP GOING. I HAVE LOST 73LBS ALL TOGETHER. I AM NOW 180. IT IS TIME FOR A TREAT. IT REALLY HELPS TO MAKE A LITTLE TREAT FOR YOURSELF OR A GOAL TREAT OF SOME KIND. I PROMISED MYSELF I WOULD GET PERMANET MAKE-UP WHEN I WAS LESS THAN 200LBS. I DID GET MY EYELINER AND EYEBROWS DONE. MY SISTER AND I DID THAT TOGETHER AND GOT A GOOD DEAL. I HAVE REALLY LIGHT-BONDE LASHES AND EYEBROWS AND I AM SO HAPPY WITH THAT TREAT. I HAVE HIT 180LBS SO IT IS TIME FOR ANOTHER TREAT.i WISH IT COULD BE TO GO BACK TO CA. BUT THAT WOULD BE MEAN FOR MY HUBBY. HE HAS HELPED ME SO MUCH AND THAT IS NOT A TREAT FOR HIM.WELL, THE NEW YEAR IS ALMOST HERE. I HOPE ALL HAVE A WONDERFUL HEALTHY NEW YEAR.
0 comments

I'M BACK

Dec 14, 2008

WONDERFUL TIME IN CA. WITH MY SIS ALL THE GYM AND SWIMMING AND SHOPPING. IT IS 250MILES TO BOISE. LIKE PACK A LUNCH TO REALLY GO SHOPPING. GOOD THING I HAVE FRIENDS TO STAY WITH. IT IS SNOWING ALREADY HERE IN THE MOUNTAINS OF IDAHO. OH NO HOW I DON'T LIKE THE SNOW ANYMORE. IT LOOKS SO PRETTY. SO HARD TO GET AROUND IN AND I HAVE JUST COME BACK FROM THE BIG CITIES AND I AM NOT SURE I AM A COUNTRY GIRL ANYMORE WE'LL SEE. I HAVE LOST TRACK OF HOW MUCH WEIGHT I HAVE LOST BUT I STARTED AT 253LBS AND AM AT 186LBS. I LOST ABOUT 14LBS AT MY SISTERS HOUSE AND MY HUBBY WAS SURPRISED WHEN HE SAW ME. IT IS SO EASY WITH MY SISTER SHE GOES ALONG WITH EVERYTHING AND SHE LOST 5 LBS HERSELF AND SHE IS NOT VERY OVERWIEIGHT AT ALL. SHE HAS LIVER PROBLEMS A FATTY LIVER AND IT MAKES IT HARD FOR HER TO LOSE WEIGHT. BUT HER WEIGHT WATCHERS EXPERIENCE OF 15 YEARS ( AN INSTRUCTER) REALLY COMES IN HANDY. I AM FULL OF ENERGY AND CAN HARDLY BELIEVE THE CLOTHES I AM GETTING INTO. I BOUGHT A FEW NEW OUTFITS ON SALE BECAUSE I HAVE BEEN LOSING INCHES TO BOOT. I HEAR THAT A 35 INCH WAIST IS BETTER FOR YOUR HEART AND I HAVE LOST 4 INCHES SINCE I HAVE BEEN ON VACATION. I HOPE ALL MY FRIENDS ARE DOING WELL I THOUGHT ABOUT YOU BOTH BUT MY SISTERS COMPUTER HAD A VIRUS AND I COULDN'T HOOK UP. I AM HAVING A HAPPY HOLIDAY. TURKEY DAY WAS GREAT I DIDN'T GAIN ANYTHING AND STAYED AWAY FROM THE GOODIES (SWEETS) I PROBABLY WOULD HAVE GOTTEN SICK ON IT ANYWAY AND WE HAD SOME SUGARLESS PUMPKIN MOUSE AND CRANBERRY JELLO W/FRUIT. KINDA' MADE UP FOR NOT HAVING THE REAL THING. SO IT IS DEC. I AM BACK AND THE TREE IS UP AND WE WILL BE ALONE FOR XMAS. NO ONE WANTS TO COME IN THE SNOW UP HERE. WE MAY INVITE A FEW THAT HAVE NO ONE EITHER THAT'S WHAT WE HAVE DONE IN THE PAST. I JUST HATE MAKING PIES AND STUFF I CAN'T EAT BUT I AM SURE I CAN BEAR IT I DO LIKE TO COOK.
ENOUGH FOR NOW JUST KEEP ON TRACK. TREADMILL INSTEAD OF WALKS, DUMBELLS AND WEIGHTS AND SWEAT (ALTHO I DON'T SWEAT AND I AM COLD ALL THE TIME GO FIGURE).
0 comments

VACATION

Oct 20, 2008

I AM ON MY WAY TO CA TO STAY WITH MY SISTER S.CA IS STILL SO WARM 90 DEGREES IT WILL BE QUITE A CHANGE FROM HERE. HUBBY WILL COME LATER FOR TURKEY DAY. MY SISTER AND I HAVE A GOOD PLAN OF WALKING AND GOING IN THE POOL AND IF I CAN TALK HER INTO IT GOING TO THE GYM. I HAVE BEEN ON QUITE A ROUTINE AND HATE TO BREAK IT. MY SISTER AND I HAVE SO MUCH FUN AND IF SHE DIDN'T HAVE HER MAMAGRAM TO DO AND SOME APPTS. SHE WOULD HAVE COME HERE. HER HUSBAND JUST IGNORES US I THINK HE LIKES IT BECAUSE SHE IS OUT OF HIS HAIR AND HE CAN GOLF TIL HE DROPS. ANYWAY, CAN'T WAIT WON'T BE BACK UNTIL DEC 5TH OR SO DEPENDING ON THE WEATHER COMING BACK. SO I WON'T BE WRITING FOR AWHILE UNLESS SOMEONE CAN SHOW ME HOW TO GET INTO MY SITE I AM NOT TOO HEP TO COMPUTERS. HOPE ALL OF YOU DO WELL WHILE I AM GONE AND I KNOW I HAVE A PLAN AND WOULD LIKE TO SURPRISE MY HUSBAND WITH A 10LB LOSE OR EVEN 5. IT WILL BE A WHOLE MONTH BEFORE I SEE HIM SO IT IS POSSIBLE FOR THAT OR MORE . JUST HAVE TO DO THE RIGHT THINGS. LOL UNTIL I RETURN.

About Me
Location
29.2
BMI
Sep 11, 2008
Member Since

Friends 5

Latest Blog 14
WOW
VACATION

×